У масовној тучи на српској свадби у Бечу избоден женин љубавник

Kurir.rs/Krone.at
У масовној тучи на српској свадби у Бечу избоден женин љубавник

Беч - Пар поријеклом из Србије решио је да се разведе због чега је сазвано “породично вијеће” , коме је присуствовало око 50 рођака и пријатеља овог пара, који су дошли да размотре ситуацију.у једном ресторану у бечкој општини Мајдлинг, али је свађа ескалирала је у прави сукоб.

Да би се договорили о окончању заједничког живота, жена и њен, још увијек законити муж (35), нашли су се у ресторану, али је ту био и њен нови партнер (24),  пишу аустријски медији.

 Разовор је убрзо прерастао у жестоку свађу, а затим и у масовну тучу. Нешто послије 21 час, полиција је обавијештена да је масовна препирка избила испред ресторана. Испоставило се да је око 50 људи учествовало у масовној тучи насред улице. Супруг је на крају потегао нож и избо жениног новог пријатеља.

Повређени 24-годишњак задобио је два убода у плућа и он је животно угрожен. Већина учесника није имала повреде, а неколико њих је имало „доказе” да су учествовали у тучи, као што је модро око и огреботине.

  Српкиња је полицији рекла да је њен муж повредио младића и као резултат тога, па је њен законити супруг ухапшен. Он је у уторак у полицији признао шта је учинио. Како наводи портпарол полиције, мотив је још увек непознат.

Чак 30 полицајаца једва је смиривало ситуацију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана