Путин: Љубав жена уједињује и охрабрује

Срна
Путин: Љубав жена уједињује и охрабрује

​Москва - Предсједник Русије Владимир Путин упутио је честитке поводом Међународног дана жена, којима је пожелио добро здравље и срећу, уз подсјећање на способност жена да буду успјешне на послу и у породици.

Он је рекао да је способност руских жена да постигну успјех вриједна пажње.

“Ви успијевате да се изборите са свим на послу и да бринете о породици. Ваша љубав уједињује, охрабрује, пружа подршку, тјеши нас и чини да се лијепо осјећамо”, поручио је Путин.

Путин је рекао да је женама кроз чудо рађања дјеце дато да стварају нови живот, те да велика срећа коју доноси мајчинство и одајањеј дјеце мијења свијет, испуњава га љубазношћу, благошћу и саосјећањем, те да потврђује традиционалне вриједности које су Русију одувијек чиниле јаком, јавио је ТАСС.

“Увијек ћемо вам бити дужни. То је истина свих нас и наше државе уопште, која и даље има обавезу да учини много за жене, које не штеде напоре у одгајању своје дјеце”, нагласио је Путин.

Руски предсједник истакао је емоционалну дарежљивост жена, која се не може измјерити, те да жене дар дарежљивости умножавају стотину пута својим ставом према послу и према вољеним особама.

Путин је напоменуо да су жене поуздани сарадници и одговорни управници, те да је тешко замислити историју и развој Русије без креативног доприноса великих жена Русије.

Руски лидер је у име свих мушкараца поручио да понекад није лако бити достојан очекивања жена.

“Међутим, учинићемо све што је у нашој моћи да жене осјете нашу велику подршку и да се увијек могу на нас ослонити, те да запамте да их цијенимо током цијеле године, а не само у вријеме празника”, истакао је Путин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана