Личанин бејзбол палицом убио супругу из БиХ у Лас Вегасу

avaz.ba
Личанин бејзбол палицом убио супругу из БиХ у Лас Вегасу

Тридесетседмогодишњи С.М. ухапшен је у Лас Вегасу због сумње да је на бруталан убио своју супругу З.Б.

Наиме, како наводе амерички медији, дванаестогодишњи дјечак је пријавио полицији да је његов отац бејзбол палицом убио његову мајку.

Полицајци су након пријаве смјестили дјечака у полицијски аутомобил те отишли на мјесто догађаја да провјере истинитост његових навода. Када су покуцали на врата, нико се није огласио, па су ушли кроз отворени прозор спаваће собе.

“Тамо су затекли жену како лежи на кревету у локви крви с видном повредом главе, а поред ње је лежао муж који се чинио неповријеђеним”, рекао је полицијски поручник Реј Спенсер.

Полицајци су привели мушкарца, који је идентификован као 37-годишњи С.М., док је име убијене жене З.Б. Он је одведен у затворски центар за убиства, пише “Fox News”.

Сарајевском порталу “Аваз.ба“ наводно се јавила мајка несрећне жене која је рекла да је З.Б., након 13 година брака, одлучила да се разведе. Наиме, радила је два посла да прехрани њихово двоје дјеце, док је он био возач камиона, али често на путу.

“Ми смо живјели у БиХ. Отишли смо у Америку. Тамо смо живјели 18 година. Њих двоје су се узели и живјели сами у браку. Он је из Лике, Крајишник. Многе ствари је радио у Америци, курвао се, моја кћерка је дјецу одгајала сама. Хтјела је развод брака, а он је тада постао још гори, није могао да то прихвати. Навече, кад је дошла с посла, узео је безбол палицу и главу јој размрскао”, испричала је потресена мајка, преноси сарајевски портал. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана