Доналд Трамп преговарао са Ким Кардашијан

Агенције
Доналд Трамп преговарао са Ким Кардашијан

Амерички предсједник Доналд Трамп састао се у Бијелој кући са старлетом Ким Кардашијан Вест како би разговарали о помиловању 63-годишње жене која се већ двије деценије налази иза решетака због дроге, јавља Би-Би-Си.

Алис Мери Џонсон, која је сад и прабака, осуђена је на дуготрајну казну затвора иако јој је то био први прекршај повезан са наркотицима. Такође, Трампов зет Џеред Кушнер је у контактима са Кардашијан Вест у вези са овим случајем посљедњих мјесеци.

Кћерка осуђене Џонсон је потврдила медијима да је дошло до сусрета, а Трамп је касније објавио на друштвеним мрежама да је имао “одличан састанак”.

Случај Алис Мери Џонсон је дирнуо телевизијску звијезду када је видјела видео објављен на друштвеним мрежама. Кћерка осуђенице је рекла да се процес помиловања знатно убрзао од када се Кардашијан укључила. Џонсонова је испуњавала све критеријуме за пројекат помиловања бившег предсједника Барака Обаме 2014. године, али није помилована само неколико дана прије окончања његовог мандата. Процес помиловања у потпуности зависи од предсједника.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана