Беч: Мушкарац поријеклом из Србије избо оца

novosti.rs
Беч: Мушкарац поријеклом из Србије избо оца

Беч - Стравичан злочин одиграо се у петак око 17 часова Бечу када је Игор Стевић (29) кухињским ножем усмртио оца Карла Стевића (51), па након крвавог пира изашао из стана да прошета куче.

Како се сазнаје, породица Стевић имају аустријско држављанство, а родом су из Салаковца код Малог Црнића. Већ дуго година живе и раде у Бечу, а у своје родно село долазе само док су на одмору.

Према посљедњим сазнањима, рођаци породице Стевић кажу да је до овог крвавог пира наводно дошло након свађе која је избила између Карла и његовог сина Игора.

“Игор је наводно користио опојне дроге, па је његов отац који се прије неки дан вратио са одмора из Србије, у петак увече након што се вратио с посла посвађао са Игором јер га је молио да крене на лечење, а он је одбио”, кажу рођаци.

Како незванично сазнаје ТПКнењс од извора из аустријске полиције, Игор је веć био ухапшен неколико пута због дроге.

“Након свађе, Игор је ушао у кухињу, узео нож који је стајао на столу, пришао је свом оцу с леђа док је овај кувао кафу и задао му вишеструке ране ножем. Након тога позвао је свог брата и рекао му је да је убио оца. Његов брат је одмах алармирао полицију. У међувремену како полиција и хитна нису брзо стигле, Игорова мајка вратила се куćи из шетње и пронашла супруга са убодним ранама у кухињи”, рекао је извор из аустријске полиције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана