Америчка глумица злостављала српску принцезу

Глас Српске
Америчка глумица злостављала српску принцезу

Њујорк - Ухапшена је Алисон Мек, глумица из серије "Смолвил" и десна рука вође клана Кита Ранијера. Индија, унука српске принцезе Јелисавете Карађорђевић, била је њихов лични роб.

Драма породице принцезе Јелисавете Карађорђевић и даље траје. Док она с кћерком Катарином Оксенберг бјесомучно покушава да у Њујорку пронађе своју унуку Индију, чланицу злогласне секте Нексијум, у јавност доспијевају шокантни детаљи о ономе што се дешавало унутар тог бизарног култа. Након хапшења његовог вође Кита Ранијера, сад је ухапшена и Алисон Мек, глумица из чувене серије "Смолвил", коју сумњиче да је била његова десна рука и да је учествовала у свим сексуалним злостављањима припадница клана, које су третирали као робиње и које су жигосали.

Према писању британских и америчких медија, глумица је била уплакана кад су је изводили из суда у Бруклину јер јој пријети 15 година робије. Она је одговорна за све што је млада српска принцеза преживјела у Нексијуму, јер је по свему судећи Индија била њен и Китов лични сексуални роб. Тужиоци тврде да је Алисон Мек била на челу главног штаба секте у Њујорку и присиљавала све регруте да се ускладе са сексуалним захтјевима лидера. Глумица их је присиљавала на секс с вођом.

Алисон је за вријеме болесних обреда прије жигосања чланица Ранијеровим иницијалима стављала руке на груди жртвама, говорила да "осећају бол" и да "размишљају од свом мајстору" Киту Ранијеру. Након његовог хапшења 25. марта у Мексику имала је задатак да надзире своје робове и да их убиједи да свједоче у Ранијерову одбрану.

Стенли Зареф, блиски пријатељ Катарине Оксенберг, рекао је за британске медије да Алисон Мек не смије бити ослобођена.

- Надам се да ће се Индија пробудити и видјети свјетлост. Њена породица је воли. Ово је луда група, ово није лажна вијест. И свакако не желимо да Алисон Мек пусте на слободу, она је с Китом сада вођа групе и не вјерујем јој ништа.

Бивши публициста Нексијума Френк Парлато убијеђен је да је Индија спремна да оде и у затвор како би заштитила Ранијера.

- Ранијер претвори дјецу у размажена деришта која не поштују своје мајке. Моја жеља је да свијету покажем да је Индија наивна, она је истинска жртва - навео је Парлато.

Злогласна секта

Злогласна секта Нексијум представља се као програм за самопобољшање. Заинтересованима се обраћао лидер култа Кит Ранијер, кога полазници морају да зову Вангард.

Полазницима траже да изнесу неке компромитујуће чињенице о себи или породици, којима их уцјењују ако су непослушни.

Више чланова је наводно извршило самоубиство под утицајем култа. Према свједочењима, Кејт је сексуално злостављао сваку чланицу. Током иницијације жене су у предјелу гениталија жигосане иницијалима вође.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана