Вучић: Са Додиком сарадња ће бити јача

Срна
Вучић: Са Додиком сарадња ће бити јача

Београд - Предсједник Србије Александар Вучић честитао је данас новозабраном члану Предсједништва БиХ Милораду Додику ступање на дужност и изразио увјерење да ће са њим, као великим пријатељем Србије, сарадња двије земље бити јача и успјешнија.

Вучић је изразио увјерење и да ће Додик оправдати велико повјерење бирача, саопштено је из прес-службе предсједника Србије.

"Уверен сам да ће одлучност остати заштитни знак вашег лидерства и да ћете својом непоколебљивом вољом оправдати велико поверење бирача, као и да ћете својим радом допринети напретку и благостању земље", навео је Вучић у честитки.

Он је нагласио и да је сарадња Србије са БиХ и Републиком Српском тема мира и стабилности у региону.

"Сарадња Србије и БиХ и, разуме се, Републике Српске у оквиру БиХ, јесте темељ мира и стабилности у региону и само их искреним и посвећеним заједничким радом можемо сачувати и унапредити", истакао је Вучић.

Вучић је нагласио и да Србија остаје искрен и поуздан пријатељ и партнер, те да се може рачунати на њену подршку у остваривању циљева и планова од заједничког интереса, посебно оних за економски напредак и инфраструктурно повезивање.

"Желим овом приликом да изразим захвалност за Ваш лични допринос подршци у одбрани државних и националних интереса Србије. Желећи Вам добро здравље, срећу у личном животу, примите, драги пријатељу, моје срдачне поздраве и изразе дубоког уважавања", навео је Вучић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана