Вучић: Први пут постоје оперативна сазнања у случају убиства Ивановића

Танјуг
Вучић: Први пут постоје оперативна сазнања у случају убиства Ивановића

Београд - Први пут смо на “маленом трагу” у вези с разрешњем убиства Оливера Ивановића, рекао је данас предсједник Србије Александар Вучић и додао да први пут постоје нека оперативна сазнања о томе, која имају и неке логике.

“Први пут смо на трагу нечему што није нелогично, али, да ли је тачно - то ћемо проверавати”, рекао је Вучић одговарајући на питања новинара у КЦС. 

Упитан да коментарише недавна хапшења више лица, која, према наводима медија, приштинске власти покушавају да повежу с убиством Ивановића, Вучић је рекао да би било неозибљно да се тако понашају, да он лично једва чека да му тако нешто пошаљу, али да би то био само наставак праксе, коју, како каже, приштинске власти практикују од почетка истраге. 

“Иако нам није омогућемо на водимо истрагу на било који начин, сад смо на маленом трагу, а они су још од почетак позивали и саслушавали људе са севера, неке и по три сата, с намером да потврде оно што они мисле - да је тај и тај убио Оливера Ивановића, али су сваки пут морали да одустану”, рекао је Вучић.

Како је рекао, не мисли да неко с тим сада хапшењима може да се игра.

“Толико неозбиљан ваљда није”, рекао је Вучић и изразио увјерење да ће се открити истина. 

Додао је још да неке од ухапшених потражује и Србија, а једна од тих особа је на потјерници због убиства, али не Ивановића.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана