Умро Црногорац упуцан на улици на Новом Београду

Танјуг
Умро Црногорац упуцан на улици на Новом Београду

Београд - Мушкарац (58), на кога је око подне пуцано из ватреног оружја на Новом Београду преминуо је неколико сати касније у Земунској болници, пишу београдски медији.

Тањугу је претходно у МУП-у речено да се пуцњава догодила око 12 сати у Улици алексиначких рудара 3-5, након чега је повређени још увијек давао знаке живота.

“Блиц” преноси да је у питању држављанин Црне Горе Г.Д. (58), а да се његова ликвидација доводи се у везу са организованим криминалним групама које се у Јужноафрицкој Републици баве шверцом и продајом наркотика.

РТС је раније пренио да свједоци кажу да је погођени мушкарац на скутеру чекао особу која је пуцала, у Улици Алексиначких рудара, између бројева 3 и 5 у пролазу зграда.

Како РТС наводи, чула су се четири пуцња, а нападач је побјегао. Полиција је блокирала тај крај, а како је навео Пинк, интензивно се трага за нападачем који је највјероватније имао помагача са којим је побјегао на скутеру.

Пинк је пренио да је проглашена полицијска акција “Вихор”, и да полиција на многим локацијама у Новом Београду и Земуну зауставља све сумњиве аутомобиле и мотоцикле.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана