Трампова ћерка у Србију дошла због лијечења?

B92
Трампова ћерка у Србију дошла због лијечења?

Ћерка предсједника САД Тифани Трамп имала је заказан преглед код доктора интегративне медицине Момира Дуњића, са којим је разговарала о свом здравственом стању и добила савјете како да га поправи, пише Блиц.

Откада је Тифани приватним летом у петак увече слетјела на аеродром "Никола Тесла" у Београду, сви су се питали који је разлог њене посјете Србији.

Како преноси Блиц, Трампова кћерка је у Београд дошла, између осталог, како би се видјела са докторима који се баве интегративном медицином.

Овај вид лијечења, који је још у развоју на нашим просторима, представља спој најбољег из научне медицине и клинички доказаних метода комплементарних и традиционалних грана медицине.

Тифани је урађен детаљан преглед и дати су јој савјети како да побољша начин живота кроз исхрану и физичку активност.

Како се подаци о пацијентима строго чувају, а овдје је још у питању ћерка предсједника САД, нико не зна да ли Тифани има одређени здравствени проблем или је ишла превентивно, каже извор близак људима који су упућени у кретање младе Трампове.

"Не знам ко вам је то рекао. Не бих желео да причам о томе", кратко је поручио Момир Дуњић који није демантовао да је Тифани Трамп била његов пацијент.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана