Снаја и заова серијске провалнице, Панчевке опљачкале седам станова у Нишу

blic.rs
Снаја и заова серијске провалнице, Панчевке опљачкале седам станова у Нишу

​Због сумње да су извршиле седам тешких крађа којима су жртве оштетиле за око 4,5 милиона динара, против жене старе 32 године из околине Панчева и жене старе 25 година из Панчева, нишка полиција по налогу Основног јавног тужилаштва у Нишу поднеће кривичну пријаву у редовном поступку.

“Сумња се да су њих две, у периоду од половине августа до половине септембра 2018. године, подесним алатом обиле седам станова у Нишу док су власници били одсутни. Из станова су, како се сумња, украле новац и разни накит и тако власнике оштетиле за око 4,5 милиона динара”, саопштила је полиција.

Како незванично преноси “Блиц”, у питању су снаја и заова јер је млађа жена била удата за брата од стрица старије жене, а у Ниш су у “акције” долазиле колима.

“Након отварања станова шрафцигерима, који су прилагођени за отварање врата, вршиле су преметачину бежале са драгоценостима. Новац су задржавале, а накит продавале”, каже наш извор.

Сумња се да су “оперисале” широм Србије, а према неким информацијама млађа осумњичена обијачица је успјела да побјегне у инсотранство.

Против осумњичених ће бити подњете кривичне пријаве да су починиле седам тешких крађа.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана