Секретарици Оливера Ивановића одређен притвор

Tanjug
Секретарици Оливера Ивановића одређен притвор

Приштина - Секретарици Грађанске иницијативе “Слобода, демократија, правда” /СДП/ Силвани Арсовић данас је одређен притвор до 48 часова због сумње да је починила кривично дјело учешће у убиству лидера те странке Оливера Ивановића, рекао је Срни њен бранилац Добрица Лазић.

Он је навео да је Арсовићева саслушана у Полицијској станици у Приштини, под сумњом да је починила кривично дјело учешће у убиству Ивановића, 16. јануара у сјеверном дијелу Косовске Митровице.

“Очекујемо да ће Арсовићева сутра бити изведена пред судију који би требало да се изјасно и о захтјеву специјалног тужиоца да јој буде одређен притвор до 30 дана”, рекао је Лазић.

Он је навео да на основу данас изнесених доказа и изражених сумњи, Арсовићева не би требало да добије мјеру притвора, али да је у овом случају све могуће.

Силвана Арсовић приведена је јутрос када су припадници полиције из истражног одјељења Косовске полицијске службе дошли у сједиште Грађанске иницијативе СДП и издали јој налог да са њима крене у Полицијску станицу у јужном дијелу Косовске Митровице.

Умјесто у јужни дио Косовске Митровице, она је спроведена у Полицијску станицу одјељење за тешка кривична дјела у Приштини.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана