Ер Србија: Отказани сутрашњи летови за Брисел

Танјуг
Ер Србија: Отказани сутрашњи летови за Брисел

Београд - Ер Србија је саопштила да ће, послије терористичких напада у Бриселу и затварања аеродрома у том граду, сутрашњи летови између Београда и белгијске престонице бити отказани.

Овом одлуком је обухваћен лет ЈУ300, који је требало да крене из Београда за Брисел у 06:50 часова, као и повратни лет ЈУ301, који је требало да из Брисела полети за Београд у 10:35.


Ер Србија свим путницима пружа помоћ и алтернативне могућности за наставак путовања да би обезбједила да стигну до својих коначних дестинација што је брже могуће, наводи се у саопштењу.

Данашњи лет Ер Србије из Београда за Брисел, који је био планиран у 17:30, као и повратни лет, такође су отказани због због затварања аеродрома у Бриселу након јутрошњих експлозија, речено је Танјугу раније данас у Ер Србији.

Авио-компанија наставља да пажљиво прати безбједносну ситуацију у Бриселу и обавестиће своје госте о евентуалним промјенама у реду летења ка Бриселу и из овог града за четвртак 24. март.

Путницима се савјетује да се за све додатне информације обрате контакт центру Ер Србије путем бројева 0800 111 528 из Србије или +381 11 311 21 23 из иностранства, или да посете интернет сајт Ер Србије на адреси www.airserbia.com.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана