Возач аутомобила с бх. таблицама

jutarnji.hr
Возач аутомобила с бх. таблицама

Загреб - У Загребу се данас догодила саобраћајна незгода у којој су учествовала три путничка аутомобила, при чему је тешко повријеђен возач аутомобила који је завршио на крову.

Пребачен је у тешком стању у болницу Сестара милосрдница. Главни актер несреће био је возач опел астра с босанскохерцеговачким таблицама.

Према изјавама очевидаца, пише "Јутарњи лист", аутомобил опел астра босанскохерцеговачких регистарских ознака најприје је код Центра Иван Вучетић скривио саобраћајну незгоду у којој је учествовало још једно возило.

Потом је наставио да вози у супротном смјеру, кршећи саобраћајна правила, те се на раскрсници Алеје Бологне и улице Медпотоки сударио с аутомобилом који се регуларно укључивао на главну саобраћајницу. Возач опел астре потом је изашао из аутомобила и кренуо бјежати.

Аутомобил у који се забио уништен је и запалио се, а возач је у тешком стању.

Један од учесника незгоде, као колатерална жртва, је и возило убер. Он се кретао крајњом лијевом траком у смјеру запада када је у његов бочни лијеви дио налетјело запаљено возило које се зауставило на травнатом дијелу и окренуло на кров.

Полиција још увијелк утврђује тачне околности незгоде, које ће бити познате након увиђаја.

(Јутарњи)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана