Ухапшен осумњичени за учешће у више ликвидација у Врној Гори

Срна
Ухапшен осумњичени за учешће у више ликвидација у Врној Гори

Подгорица - Косовска полиција ухапсила је данас лице чији су иницијали М.М. /38/ из Подгорице којег Интерпол потражује због сумње да је убио лице Р.Ђ. из Цетиња, те због индиција да је учествовао у више ликвидација на територији Црне Горе у сукобима организованих криминалних група.

Ухапшена су и лица И.М. /22/ и В.В. /23/ која су осумњичена да су, заједно са М.М, убила лице Р.Ђ. из Цетиња у октобру 2016. године, саопштено је из црногорске Управе полиције.

У истој акцији ухапшен је Ђ.П. /31/ из Никшића, који је био у друштву М.М, а који је прије 15 дана побјегао из медицинске установе гдје је издржавао казну због кривичног дјела отмице у стицају и изнуде.

У саопштењу се наводи да је Ђ.П, који се налазио на Космету, приликом хапшења посједовао личне исправе на име другог лица, док је М.М. био наоружан, а даљим претресом код ових лица пронађено је оружје и опојне дроге.

Радио-телевизија Црне Горе саопштила је да је Подгоричанин Марио Милошевић ухапшен је на Космету због сумње да је 2016. године на Цетињу убио Радомира Ђуричковића.

У истој акцији ухапшен је и Ђорђе Павићевић из Никшића, који је 3. јула побјегао из Психијатријске болнице у Доброти. Он је издржавао казну затвора због кривичног дјела отмица у стицају са кривичним дјелом изнуда у покушају.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана