Син емиратског шеика одбио да плати цех од 50.000 € у Дубровнику

Агенције
Син емиратског шеика одбио да плати цех од 50.000 € у Дубровнику

Дубровник - Син шеика Уједињених Арапских Емирата, Хамадан бин Заједа Ал Нахијана, упловио је луксузном 141 метар дугом очевом јахтом у Дубровник, гдје се са друштвом лијепо забавио у поупларном клубу Culture Club Revelin у старом градском језгру, а потом је одбио да плати цех од 50.000 евра, пише Дубровачки дневник.

Позивајући се на своја сазнања, лист пише да је друштву частило хостесе скупим шампањцима, па је интервенисала и полиција.

Шеиков син је наводно одбио да плати дио рачуна који се није односио на његово пиће.

Луксузна јахта Yas допловила је у луку Груж из Тивта у недјељу.

Након упловљавања екипа с јахте се запутила у популарни клуб Culture Club Revelin.

Један од ВИП гостију с јахте је током вечери частио згодне хостесе скупим шампањцем, а литре алкохола је попило и принчево друштво све док није дошао подебели цех од 50.000 евра.

Према писању листа, неименовани свједок овог догађаја је рекао да је неко емиратске свите одбио да плати дио рачуна за пиће које су конзумирале хостесе, па су се у цијелу причу умијешало обезбеђење, а потом и полиција, која је привела млађег мушкарца.

Уз помоћ других гостију он је, ипак, платио рачун у вриједности више од 375.000 куна (ццц 50.000 евра).

У полицији је завршила и женска пратња, а након отрежњења су “весели” гости схватили да су наведени износ наручили и попили.

Полиција, међутим, није потврдила ове информације, као ни Culture Club Revelin, јер они имају пословну политику заштите приватности VIP гостију који посјећују Дубровник и нуде пријатну атмосферу без фотографа и фанова.

Иначе, шеиков син је и прије двије године боравио у Хрватској, а сада је поновно свратио. Богатство његове породице се процјењује на 10 милијарди долара.

Фирме његовог оца имају више од 50.000 запосленика, а он је власник и треће највеће јахте на свијету дуге 162 метра, пише Дубровачки дневник.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана