Сестре из Осијека у договору извршиле самоубиство

Срна
Сестре из Осијека у договору извршиле самоубиство

Задар - Двије сестре из околине Осијека, чија су тијела недавно пронађена у мору код острва Угљана, по свему судећи у договору су извршиле самоубиство, кажу у Жупанијском тужилаштву у Задру.

На мјесту догађаја пронађени су докази који упућују да су планирале да себи одузму живота, а пронађено је и писмо из којег је јасно да су донијеле заједничку одлуку да ће то урадити, пишу хрватски медији.


Према новим информацијама, сестре су се убиле тако што су на себе ставиле напртњаче и торбе пуне камења, те ушле у море. Обдукација, која је обављена јуче, утврдила је да су двије сестре у педесетим годинама преминуле усљед утапања.

Прије два мјесеца у Задру су два пријатеља извршила самоубиство. Истрагом је тада утврђено да су два најбоља пријатеља, од 22 и 23 године, извршили самоубиство тако што су се затворили у аутомобил у шуми на Мусапстану, те у возило спровели издувне гасове.

У ауту су пронађене пластичне врећице којима су зачепљени сви отвори у ауту, а на ауспух је била спојена пластична цијев. Били су обучени у лежерну ођећу са сунчаним наочарима.

На мјесту несреће није пронађен алкохол, а младићи, наводно, нису били ни под утицајем опијата.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана