На листи “Топ десет” хрватска проглашена за најглупљу земљу

Срна
На листи “Топ десет” хрватска проглашена за најглупљу земљу

Загреб - Хрватска је проглашена за најглупљу земљу на сталној листи интернет странице “Топ десет”, а читаоци, који уједно и гласају, тврде да Хрвати “мрзе свакога ко је другачији”.

“Они мрзе другачије, односно оне који нису Хрвати, католици, конзервативци, хетеросексуалци, јер су неспособни да сами ријеше стварне проблеме попут корупције и непотизма”, једно је од образложења, које преносе хрватски портали.

Испод листе је чак хиљаду коментара у вези са Хрватском, а у њима преовладавају тврдње да у тој земљи “обожавају ратне злочине и ратне злочинце”.

“Они желе да буду нацисти. Ти момци не желе ништа осим да буду Нијемци... То их ставља у посебну категорију глупана”, један је од бројних коментара.

У неким коментарима наводи се да је “земља /Хрватска/ предивна, али да људи из Владе /углавном ХДЗ-а/ узимају новац само за себе тако да земља бива све сиромашнија, док глупи грађани увијек гласају за најгору владу и онда буду изненађени када схвате да новца више нема”.

Већ неколико година на интернет страници “Топ десет” појављују се различите листе, а Хрватска је високо котирана у категорији најглупљих земаља. Та листа се прави на основу гласова читалаца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана