Црни викенд на друмовима у Хрватској: Страдали мотоциклисти и возач трактора, из Коране извучено тијело

Срна
Црни викенд на друмовима у Хрватској: Страдали мотоциклисти и возач трактора, из Коране извучено тијело

Карловац - У саобраћајним несрећама на хрватским путевима данас су погинула двојица мотоциклиста, возач трактора и женска особа, која је била сувозач на мотоциклу, док је из ријеке Коране код Слуња извучено тијело непознатог мушкарца.

Возач мотоциклиста погинуо је данас око 13.30 часова на Јадранској магистрали, у мјесту Дрвеник. Несрећа се догодила када је слетио са коловоза и ударио у заштитну ограду.
Мотоциклиста је погинуо данас и на вараждинској обилазници. Он је око 16.30 часова слетио с пута и на мјесту преминуо, преносе хрватски медији.

Двадесетпетогодишњи возач трактора погинуо је у близини Крапине када је слетио с пута и преврнуо се, речено је у крапинско-загорској полицији.

Женска особа, која је била сувозач на мотоциклу, погинула је послије поноћи у Сплиту када је возач мотоцикла изгубио контролу и ударио у заштитну ограду.

Тијело мушкарца извучено је данас из ријеке Коране код мјеста Павловац и покренута је криминилистичко истраживање, саопштила је полиција у Карловцу. За сада није познат узрок смрти ни идентитет мушкарца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана