Beograđaninu u Šibeniku izbušili gume na automobilu i crnim sprejem ispisali ustaške poruke

radiosarajevo.ba
Beograđaninu u Šibeniku izbušili gume na automobilu i crnim sprejem ispisali ustaške poruke

Šibenik - U šibenskoj Brodarici noćas je nepoznati počinilac probušio sve četiri gume na automobilu Tojota Jaris beogradskih tablica te na vozačevim vratima crnim sprejem nacrtao ustaški simbol i slova 'NDH',

"Užasno mi je neugodno što se ovo dogodilo. Kako bilo ko, pogotovo gosti iz susjedne Srbije, mogu bez straha doći na Brodaricu, koja se reklamira kao turističko mjesto, kad ovo vide.  Mislim da je vlasnik oštećenog automobila na Krapnju i da još uvijek ne zna što se dogodilo", kazala je portal Šibenik in čitateljka zgrožena ovim vandalskim činom kojeg je prijavila i policiji.

Čin se najvjerojatnije dogodio noćas, a kaže kako joj je neugodno jer je ovo sramota za hrvatski turizam i Brodaricu pa poziva Brodaričane da zajedno skupe novac i vlasniku poprave štetu.

"To je najmanje što možemo napraviti da se izvinemo čovjeku za ovaj sramotni vandalski čin kako bi bar malo zaštitili ugled hrvatskog turizma", rekla je Šibenčanka.

Portparol šibenske policije Marica Kosor potvrdila je da im je slučaj prijavljen.

"Prijavu smo zaprimili oko 11.10 sati da je na parkiralištu u Brodarici oštečen automobil i izaććemo teren kako bi utvrdili o čemu je riječ", kazala nam je portparolka šibenskih policajaca. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana