Београђанину у Шибенику избушили гуме на аутомобилу и црним спрејем исписали усташке поруке

radiosarajevo.ba
Београђанину у Шибенику избушили гуме на аутомобилу и црним спрејем исписали усташке поруке

Шибеник - У шибенској Бродарици ноћас је непознати починилац пробушио све четири гуме на аутомобилу Тојота Јарис београдских таблица те на возачевим вратима црним спрејем нацртао усташки симбол и слова 'НДХ',

"Ужасно ми је неугодно што се ово догодило. Како било ко, поготово гости из сусједне Србије, могу без страха доћи на Бродарицу, која се рекламира као туристичко мјесто, кад ово виде.  Мислим да је власник оштећеног аутомобила на Крапњу и да још увијек не зна што се догодило", казала је портал Шибеник ин читатељка згрожена овим вандалским чином којег је пријавила и полицији.

Чин се највјеројатније догодио ноћас, а каже како јој је неугодно јер је ово срамота за хрватски туризам и Бродарицу па позива Бродаричане да заједно скупе новац и власнику поправе штету.

"То је најмање што можемо направити да се извинемо човјеку за овај срамотни вандалски чин како би бар мало заштитили углед хрватског туризма", рекла је Шибенчанка.

Портпарол шибенске полиције Марица Косор потврдила је да им је случај пријављен.

"Пријаву смо запримили око 11.10 сати да је на паркиралишту у Бродарици оштечен аутомобил и изаћћемо терен како би утврдили о чему је ријеч", казала нам је портпаролка шибенских полицајаца. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана