Бандић новинарима: Гебелс би вам позавидио

Танјуг
Бандић новинарима: Гебелс би вам позавидио

Загреб - Градоначелник Загреба, Милан Бандић, који се данас јавано извинио због тога што је угостио српскоа политичара Драгана Марковића Палму, оптужио је новинаре да желе да умање врједност ордена који је добио од руског предсједника Владимира Путина и поручио: И Гебелс би вам позавидео на томе.

Наводећи да је такав орден добио и Бан Ки-Мун, Бандић је на конференцији за новинаре рекао да је његова дужност да шири добре вибрације и да представља свој град на најбољи могући начин.    

Оптуживши новинаре да желе да умање вредност тог признања, Бандић им је поручио: “Умјесто да промовишете Загреб и Хрватску, трпате ме у исти кош с Вучићем, Николићем и Дачићем”.

Бандић је једну новинарку која је за њега имала питање ословио са “Сунце”, нашта га је она опоменула да јој се тако не обраћа.

“Добро, нећу. Ви мене онда зовите господине градоначелниче. Тако ме нисте никад назвали. Извињавам се, нећу вас више никад назвати сунце. Откуд вам право да ви водите пресицу? Полако, доћи ћете на ред, зашто сте нервозни? Нисте научили да разговарате. Бандић никоме није крив, ниједном уреднику, ја сам свој пројект”, рекао је градоначелник, критикујући новинаре:

“Гледао сам како желите минимизирати ту моју награду. То је страшно, Гебелс би вам позавидио! Да ја имам телевизију, била би још јача од било које на којима ви радите. Бан Ки-Моон добио је исту ту награду….То је страшно! Гебелс, чист Гебелс! Ја сам поносан на ту награду, поносан на 20 година крвавог рада и пријатељства с тим људима”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана