Селак: Остварили смо циљ, настављамо даље

Селак: Остварили смо циљ, настављамо даље 10.10.2018 21:02 | Агенције

Бањалука - Социјалисти су задовољни изборним резултатом у Бањалуци и изборној јединици 3, гдје су освојили директан мандат и остварили раст од око 50% у односу на прошле Опште изборе.

Предсједник Градског одбора Социјалистичке партије у Бањалуци Горан Селак захвалио је члановима и симпатизерима на подршци, као и свима који су били укључени у кампању и сам изборни процес. Према његовим ријечима, Социјалисти су показали да је могуће водити искрену, коректну и успјешну кампању.

"Направили смо одличан резултат. Радили смо тимски и показали да смо снага на коју сви треба да рачунају. Наш резултат показује да у Бањалуци има све више људи који подржавају политику слоге, рада и резултата. Нисмо се бавили прљавштинама, лажним обећањима и тензијама и охрабрује чињеница да су грађани подржали управо такву политику. Добром изборном резултату претходио је велики раст броја чланова, али и стална комуникација са грађанима, јер Социјалисти су сваки дан са својим народом, и прије и послије избора. Резултат увијек може да буде бољи, али многима од нас ово су били први избори и први велики заједнички посао. Остварили смо циљ, ојачали смо партију и наставићемо да јачамо и растемо. У предстојећем периоду слиједи нам детаљна анализа урађеног и наставак рада са још већом енергијом. На нивоу града настављамо изузетно успјешну сарадњу са коалиционим партнерима, а захваљујући подршци народа имамо већи утицај и у Народној Скупштини и на нивоу БиХ", истакао је Селак.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица