Reper upucan čak 8 puta, preminuo u bolnici VIDEO

Agencije
Reper upucan čak 8 puta, preminuo u bolnici VIDEO

Reper Kevin Fret preminuo je juče u 25. godini u ranim jutarnjim satima u Portoriku. Na njega je za sada nepoznata osoba pucala dok se motorom vozio po San Huanu.

Fret je preminuo u bolnici Rio Pideras, a policija još istražuje njegovo ubistvo. Gardijan prenosi da je pjevač upucan čak osam puta. Ovo je drugo ubistvo od početka godine u Portoriku. Kevin se inače otvoreno deklarisao kao homoseksualac.

Njegov menadžer Eduardo Rodrigez rekao je da je Kevin bio "umjetnička duša" i "veliki sanjar".

"Ne postoje riječi kojima bismo opisali kako se u ovom trenutku osjećamo i koliko nam je bola nanela vijest da Kevina više nema. Imao je još mnogo toga da pruži svijetu", dodao je njegov menadžer.

Pjevač se probio na latinoameričku pop scenu početkom prošle godine s pjesmom "Soy Asi".

Govorio je da je uzor mnogim mladim homoseksualcima i lezbijkama.

"Nije me briga šta će ko da mi kaže. Ponašaću se kako ja želim - imaću plavu kosu, crne nokte, pokazivaću svoj stomak i svjetlucaću od glave do pete ako želim. Zato sam ja uzor mladim homoseksualcima i lezbijkama. Gledaju me i kažu: 'Hej, ako može on, pa možemo i mi", govorio je Fret.

U junu prošle godine Fret je optužen za to da je jednog čovjeka u Majamiju gađao flašom. Tvrdio je da se taj muškarac ponašao homofobično prema njemu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana