Matador otvara “Fresh Wave Heaven”

Glas Srpske
Matador otvara “Fresh Wave Heaven”

Muzički festival “Fresh Wave Heaven”, koji se u avgustu održava na Kastelu, otvoriće Matador. On će nastupiti prve večeri, 8. avgusta.

Rođen u Dablinu, predstavnik je sjevernjačkog uticaja na elektronsku muziku koji u svojim setovima preferira zvuk inspirisan kultnim muzičkim izdanjima različitih žanrova. Na svojstven način doživljava muziku i predstavlja je publici ekskluzivnim nastupima. To mu je omogućilo da nastupa na brojnim festivalima, kao što su “Tomorrowland”, “Sonys” u Hrvatskoj i “Autput” i brojni drugi.

U sadržajnoj karijeri okitio se prestižnim priznanjima. Nagrađen je 2014. godine titulom di-džeja sa najboljim živim nastupom na Ibici i nagradom za najbolji di-džej nastup uživo 2016. godine.

Matador je revolucionarni umjetnik sa sjajnom reputacijom zbog raznovrsnosti muzičkog izbora.

Nastavljajući tradiciju “Fresh Wave” festivala da prvo festivalsko veče otvore velike tehno zvijezde, organizatori su najavili nastup koji će publiku prodrmati do temelja.

Ovogodišnje izdanje festivala pod nazivom “Fresh Wave Heaven” biće održano od 8. do 10. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana