Neprimjereno ponašanje Hajdi Klum

Glas Srpske
Neprimjereno ponašanje Hajdi Klum

Na dodjeli “Zlatnih globusa” održanoj u Los Anđelesu prije nekoliko dana pojavila se Hajdi Klum sa svojim 17 godina mlađim vjerenikom Tomom Kaulicom. Par je, međutim, pretjerao sa svojim promiskuitetnim ponašanjem, zbog čega su ih kolege, predvođene Antonijem Banderasom, izbjegavale.

Supermodel Hajdi Klum posljednjih mjeseci daje do znanja da je zaljubljenija nego ikad. Da je ponovo sreću pronašla u ljubavi sa 17 godina mlađim muzičarem Tomom Kaulicom svima je pokazala i na ovogodišnjim dodjelama nagrada “Zlatni globus” i “In stajl”, a u jednom trenutku emocije i strast toliko su je ponijeli da je kolegama prekipjelo.

Prema riječima učesnika, Klumova i Kaulic su se strastveno ljubili sve vrijeme, a među prvima je to primijetio španski glumac Antonio Banderas.

Slavni 58-godišnjak čak je otišao toliko daleko da je na zabavi nakon dodjele nagrada očigledno izbjegavao Hajdi i njenog vjerenika.

Banderas je, prema pisanju stranih medija, cijelu situaciju opisao kao promiskuitetnu i rekao da se osjećao kao da je na “striptiz zabavi”.

Njemačka manekenka je za Božić objavila vjeridbu s mlađanim muzičarem.

- Još vjerujem u brak i ljubav, iako sam u tome dva puta zakazala. Svejedno mislim da sam u tome dobra. Našla sam sjajnu osobu koja ima predobro tijelo. Moj vjerenik je mnogo mlađi od mene, ali meni to ne smeta. Treba da bude srećan i manje da se brine jer se od toga dobijaju bore - rekla je manekenka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana