Luk Peri sve ostavio sinu i kćerki

Glas Srpske
Luk Peri sve ostavio sinu i kćerki

Nedavno preminuli glumac Luk Peri, koji je iza sebe ostavio kćerku i sina koje je dobio iz braka s bivšom suprugom Rejčel Šarp, na ljeto je trebalo da se vjenča. On je imao vjerenicu Vendi Medison Bauer, s kojom je bio u ljubavi punih 11 godina.

Kako prenosi britanski “Dejli mejl”, Luk i Vendi su planirali vjenčanje koje je trebalo da se održi 17. avgusta u Los Anđelesu.

Vendi je tokom vikenda prvi put progovorila poslije tragične smrti Luka Perija, koji je preminuo u 53. godini nakon moždanog udara.

- Želim svima da izrazim zahvalnost zbog ljubavi i podrške koju ste mi pružili. Tople priče o Lukovoj darežljivosti bile su izvor utjehe u ovom teškom periodu. Prethodnih 11 i po godina sa Lukom bile su najsrećnije godine mog života i zahvalna sam što sam imala to vrijeme s njim - izjavila je ona i dodala da zahvaljuje i njegovoj djeci i porodici za svu podršku i ljubav.

Luk iz braka sa Rejčel Mini Šarp ima dvoje djece, Džeka (21) i Sofi (18). Par se vjenčao 1993, a rastali su se 2003. godine.

U testamentu je otkriveno da je Luk odlučio da sve ono što je stekao za života ostavi svojim nasljednicima sinu i kćerki, dok je vjerenica ostala praznih ruku.

Kćerka Luka Perija, Sofi Peri, bijesna je na obožavaoce koji su joj prigovorili da ne tuguje za ocem kako bi trebalo.

- Svako ko je poznavao mog tatu zna da on to ne bi želio. Otkad je moj tata umro, našla sam se u centru pažnje. Puno te pažnje bilo je pozitivno, ali neki ljudi jednostavno ne mogu biti ljubazni. Nisam tražila pažnju, nisam željela da se nađem pod reflektorima... Iako ne želim nikoga da uvrijedim, neću ni ugađati tuđim očekivanjima i uvjerenjima - napisala je Peri.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana