Holivudski glumci u Rovinju isprobali domaći med i ajvar

Agencije
Holivudski glumci u Rovinju isprobali domaći med i ajvar

Nakon što su završili sa snimanjem akcionih scena, holivudskii glumci uputili su se na rovinjsku pijacu, gdje su pogledali aktuelnu ponudu.

Najviše pažnje privukli su im štandovi s medom, ajvarom i drugim domaćim proizvodima. Holivudske zvijezde Samjuel L. Džekson (70), Salma Hajek (52) i Rajan Renolds (42) snimaju posljednjih dana film “The Hitman's Wsfe'e Bodyguard” u Rovinju, gdje će se zadržati do kraja mjeseca.

Fotografi su uhvatili i scene iz filma u kojima se Salma Hajek svađa s Džeksonom, zatim one na kojima dvojnik Rajana Renoldsa leži na podu.

Salma se pohvalila fotografijom iz Rovinja na društvenoj mreži, gdje je prati skoro deset miliona ljudi, pa ne čudi broj od pola miliona lajkova za sliku. Tom prilikom javili su joj se i brojni komentatori iz Hrvatske.

I glumci Samjuel L. Džekson i Rajan Renolds su proteklih dana promovisali Rovinj i objavili kako su oduševljeni ljepotom ovog grada.

U pauzama snimanja, Džekson se opušta uz cigarete. Rovinj će navodno u filmu predstavljati italijansku amalfijsku obalu.

Više fotografija možete pogledati OVDJE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana