Turisti će stizati čarter letovima

V. G.
Turisti će stizati čarter letovima
Turisti će stizati čarter letovima

Banjaluka - Više od stotinu atraktivnih sadržaja pripremljeno je za program manifestacije “Proljeće u Banjaluci”, u nastojanju da u grad na Vrbasu bude privučen što veći broj turista. Zaključeno je to u petak na sjednici Organizacionog odbora smotre, koja će se odvijati od 8. aprila do 15. juna.

- Pripremljeni su izuzetni atraktivni sadržaji. Cilj je da u tom periodu bude povećan broj događaja, da grad živi, da naši građani imaju više sadržaja u ponudi i da nam dolaze gosti i turisti u vrijeme kad je naš grad najljepši - saopšteno je iz Gradske uprave.

Naglašeno je da je jedna od važnih novina ovogodišnje manifestacije i to što će u Banjaluku, prvi put, čarter letom dolaziti turisti iz Beograda i to u organizovanim vikend turama po izuzetno primamljivim cijenama. One će dovoditi i goste na sve popularniji “Ćevap fest”, koji će biti održan od 31. maja do 2. juna i polumaratonske trke.

- Osim toga, već je ugovoren niz koncerata poznatih muzičara, kao što su Zdravko Čolić, Željko Samardžić, Nikola Rokvić, Kemal Gekić, Saša Matić, Merima Njegomir, “One tri” te nekoliko džez koncerata. Izdvojili bismo takođe i Drugi festival cvijeća te nekoliko manifestacija za mlade, kao što su, na primjer, digitalna konferencija “Konverzija”, ali i Prva konferencija di-džejeva - rekli su u Gradskoj upravi.

 

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana