Prvi i jedini grad sa “Viber” stikerima

I. K.
Prvi i jedini grad sa “Viber” stikerima

Banjaluka - Banjaluka je prvi grad u Republici Srpskoj i BiH koji je pokrenuo vlastitu “Viber” zajednicu, preko koje njeni članovi iz prve ruke mogu dobiti informacije o važnim lokalnim događajima, saopšteno je iz Gradske uprave.

Gradonačelnik Igor Radojičić rekao je da je ovo još jedan vid promocije grada, u skladu s izazovima koje nameće razvoj moderne tehnologije.

- Stikere, koji su besplatno dostupni, uradili su mladi domaći dizajneri, a svaki od njih predstavlja autentično rješenje koje je karakteristično za grad - istakao je Radojičić.

Direktorica “Vibera” za poslovni razvoj u srednjoj i istočnoj Evropi Daniela Ivanova rekla je da je kompanija posebno ponosna na saradnju sa gradom Banjaluka, što odražava posvećenost stvaranju snažnih i angažovanih partnerstava širom regiona.

- Ove šarmantne “Viber” naljepnice sigurno će predstavljati novu dimenziju poštovanja prema prvom gradu na ovim prostorima koji će imati paket stikera na našoj aplikaciji, a time i dalje povezati porodice, prijatelje i sve naše korisnike koji dijele jednaku ljubav prema Banjaluci gdje god se nalazili u svijetu - kazala je Ivanova.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana