Бекјарев у Котор Варошу одиграо представу “Смех, само смех”

Срна
Бекјарев у Котор Варошу одиграо представу “Смех, само смех”

Котор Варош - Српски глумац Иван Бекјарев у утроак увече је извео познату представу “Смех, само смех” у Котор Варошу. Бекјарев је рекао да овом представом већ 60 година забавља публику широм планете.

“Овде није реч о класичној монодрами него о коктелу од 30 или 40 кратких нумера, које се мењају и надопуњују из наступа у наступ”, рекао је Бекјарев, те додао да је из првобитне верзије остала само један минут текста, а све остало се мијења и надограђује.


Представу чине текстови књижевника, новинара и хумориста, као што су Душан Радовић, Љубивоје Ршумовић, Милан Ракић, Јован Хаџи Костић, Брана Цветковић и многи други.

“Не верујем да на просторима бивше Југославије постоји представа која је више пута одиграна. Изводим је од своје 18 године, чак четири пута сам гостовао у Аустралији, десетак пута у Америци и широм Европе”, навео је Бекјарев.

Вечерашњи наступ Бекјарева у кино-сали прво је гостовање овог глумца у општини Котор Варош.

“Комедија је најтежи жанр, јер очекује узвратну реакцију публике, тачније смех. Котор Варош има стручну публику и мислим да је задовољство било обострано”, навео је Бекјарев.

Иван Бекјарев познат је љубитељима филма по улогама у серијама “Бољи живот”, “Срећни људи”, “Породично благо” и другим остварењима.

Организатори представе “Смех, само смех” били су фабрика обуће “Дермал” и Јавна установа “Центар за културу, спорт и информисање”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана