Номиновани за Оскара добиће креме са марихуаном и четку за тоалет

Агенције
Номиновани за Оскара добиће креме са марихуаном и четку за тоалет

Номиновани за Оскара 2019. у недјељу ће на свечаној церемонији добити пакете с поклонима, међу којима ће се наћи и и бешумна пумпица за груди, поклон путовање на Галапагос, али и свјетлећа четка за тоалет.

У поклон пакетима намијењеним номинованим глумцима и редитељима наћи ће се и конац за зубе, терапијске сесије са стручњаком за фобије и 15 пари луксузних лажних трепавица.

Вриједност ових пакета најчешће се изражава бројком од шест цифара, и у њима доминирају серуми и третмани намијењени за његу коже. Они ће ове године бити обогаћени екстрактом марихуане, с обзиром на то да је у Калифорнији ова супстанца прошле године легализована.

Уз све те козметичке препарате, лосионе и слаткише, добитницима ће припасти и чланска карта холивудског Клуба љубитеља марихуане.

Међу поклонима ће се наћи и бешумна пумпа за груди која кошта 250 фунти и омогућава мајкама које доје више слободног времена за изласке, затим, поводац за псе и шпијунска оловка коју поклања организација за заштиту животиња “Пета”. Овом оловком се шаље сигнал тој организацији за заштиту животиња уколико наиђете на случај злостављања животиња.

Одражавајући креативну природу америчке Академије за филм, умјетност и науку, добитницима ће бити поклоњена и умјетничка слика Рејана Вилијамса, портретисте коме су најчешћи мотиви пси и велике мачке.

Можда највриједнији поклон ће ипак бити крстарење до Исланда или Галапагоса, мада ће се у понуди наћи још двије дестинације.

Ипак, највише пажње је изазвала антибактеријска четка за ве-це шољу, названа “Мистер Пу” и која свијетли у мраку и на себи има огромног смјешка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана