Zelenaš hladnokrvno ubio kuma pjevačice Goce Tržan

blic.rs
Zelenaš hladnokrvno ubio kuma pjevačice Goce Tržan

Mitar Vuković (66) ubio je juče u selu Đurđevo, u dvorištu svoje kuće, dvadesetosmogodišnjeg Maria Trtića, inače vjenčanog kuma pjevačice Goce Tržan. Nakon što je ubio mladića, Vuković je izvršio samoubistvo.

Kako smo već pisano, Vuković je Maria ubio nakon što mu je on donio dio novca za otplatu duga koji je kod njega imala njegova porodica. Šta se kasnije dogodilo za sada nije poznato, ali oko 13 sati popodne Vuković je iz pištolja ubio mladića, koji se oženio pr9ie nekoliko mieseci, a potom izvršio samoubistvo. Sve to odigralo se na terasi porodične kuće Mitra Vukovića.

Kako saznajemo, Vuković je nekada poslovao sa naftom i tako se obogatio. Posliednjih godina, prema nezvaničnim informacijama, bavio se zelenašenjem.

Međutim, komšije o njemu ne kažu nijednu lošu stvar. Kažu javljao se, svakog dana dolazio u kuću koju je posliednjih godina renovirao i od nje praktično napravio vilu. Inače je živeo uglavnom u Novom Sadu gdie je imao stan.

Nije se ženio i nema diece.

Da se dogodio zločin policija je otkrila nakon što je Marova sestra prijavila njegov nestanak jer je, kako je ispričala, oko 11 sati mopedom otišao od kuće i nije se vraćao, niti javljao na telefon. Policija je odlučila da se provoza po selu, a potom je uočen njegov moped ispred Vukovićeve kuće. Kada su policajci ušli u dvorište ugledali su jeziv prizor: krv i dva beživotna tijela na terasi.

Ubijeni Mario bio je vjenčani kum pevačice Goce Tržan i Raše Novakovića.

Pjevačica i njen muž, takođe su kumovali na Mariovom vjenčanju koje se dogodilo početkom ove godine. Kako je napisala na društvenim mrežama, bili su toliko bliski da ga je smatrala porodicom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana