Зеленаш хладнокрвно убио кума пjевачице Гоце Тржан

blic.rs
Зеленаш хладнокрвно убио кума пjевачице Гоце Тржан

Митар Вуковић (66) убио је јуче у селу Ђурђево, у дворишту своје куће, двадесетосмогодишњег Мариа Тртића, иначе вјенчаног кума пјевачице Гоце Тржан. Након што је убио младића, Вуковић је извршио самоубиство.

Како смо већ писано, Вуковић је Мариа убио након што му је он донио дио новца за отплату дуга који је код њега имала његова породица. Шта се касније догодило за сада није познато, али око 13 сати поподне Вуковић је из пиштоља убио младића, који се оженио пр9ие неколико миесеци, а потом извршио самоубиство. Све то одиграло се на тераси породичне куће Митра Вуковића.

Како сазнајемо, Вуковић је некада пословао са нафтом и тако се обогатио. Послиедњих година, према незваничним информацијама, бавио се зеленашењем.

Међутим, комшије о њему не кажу ниједну лошу ствар. Кажу јављао се, сваког дана долазио у кућу коју је послиедњих година реновирао и од ње практично направио вилу. Иначе је живео углавном у Новом Саду гдие је имао стан.

Није се женио и нема диеце.

Да се догодио злочин полиција је открила након што је Марова сестра пријавила његов нестанак јер је, како је испричала, око 11 сати мопедом отишао од куће и није се враћао, нити јављао на телефон. Полиција је одлучила да се провоза по селу, а потом је уочен његов мопед испред Вуковићеве куће. Када су полицајци ушли у двориште угледали су језив призор: крв и два беживотна тијела на тераси.

Убијени Марио био је вјенчани кум певачице Гоце Тржан и Раше Новаковића.

Пјевачица и њен муж, такође су кумовали на Мариовом вјенчању које се догодило почетком ове године. Како је написала на друштвеним мрежама, били су толико блиски да га је сматрала породицом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана