Завршен претрес куће полицајца осумњиченог за убиство Ирене Предојевић

nezavisne.com
Завршен претрес куће полицајца осумњиченог за убиство Ирене Предојевић

Козарска Дубица - У Козарској Дубици завршен је претрес куће полицајца осумњиченог за убиство Ирене Предојевић.

Након претреса полиција се повукла из насеља, а испред куће осумњиченог остао је један полицајац.

Ради се о Горану Јеличићу из Козарске Дубице који се сумњичи да је је 2005. године починио кривично дјело тешко убиство на нарочито свиреп и подмукао начин над Иреном Предојевић из Козарске Дубице. Он би у поподневним часовима требало да буде предат у надлежност приједорског тужилаштва.

Како јавља репортер АТВ-а са лица мјеста, полиција је претресла кућу осумњиченог полицајца, а у вријеме претреса на лицу мјеста били су припадници специјалне полиције са фантомкама, полиција наооружана дугим цијевима, припадници ПУ Приједор те инспектори.

Кућа осумњиченог полицајца налази се на магистралном путу, на самом улазу у Козарску Дубицу.

Комшије осумњиченог за разговор са новинарима нису биле расположене, али су кроз прозор провиривали да виде шта се дешава у њиховој близини.

С обзиром да се ради о полицијском службенику у току је поступак његове суспензије, потврдила је Мирна Миљановић, портпарол МУП-а РС.

Како АТВ сазнаје убијена Ирена Предојевић познавала је осумњиченог. С обзиром да је имала повјерење, то кобно вече сјела је у његов аутомобил, јер јој је понудио превоз до куће.

Недалеко од породичне куће ухапшени ју је одвезао на оближњи пут и задавио. Како би сакрио трагове спалио је тијело.

Све ово налази се у извјештају о почињенон кривичном дјелу уз који ће, осумњичени данас бити предат Тужилаштву у Приједору.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана