Војник Кенан Мешевић први помогао повријеђенима у Крупачким Стијенама

Срна
Војник Кенан Мешевић први помогао повријеђенима у Крупачким Стијенама

Сарајево - Припадник Оружаних снага БиХ Кенан Мешевић први је пружио помоћ повријеђенима у саобраћајној незгоди која се десила на магистралном путу Сарајево-Трново у мјесту Крупачке Стијене, у којој су два лица теже, а два лакше повријеђена.

Након пружања прве помоћи, Мешевић је повријеђене превезао војним возилом до Болнице “Србија” у Источном Сарајеву, саопштено је из Министарства одбране у Савјету министара у техничком мандату.

“Овим примјером, као и многим другим примјерима, показано је да припадници Оружаних снага у сваком моменту пружају помоћ цивилима у најтежим моментима”, наводи се у саопштењу.

Возач чији су иницијали Л.Л. задобио је повреде опасне по живот, а малољетно лице које се налазило у аутомобилу тешко је повријеђено у саобраћајној незгоди на магистралном путу Сарајево-Трново, у мјесту Крупачке Стијене.

Портпарол Полицијске управе Источно Сарајево Весна Стокановић рекла је раније Срни да су лакше повријеђени мушкарац Б.Д. и жена чији су иницијали С.Б, који су се такође налазили у овом аутомобилу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана