Ухапшен возач BMW-а у којем су погинуле три дјевојке

faktor.ba
Ухапшен возач BMW-а у којем су погинуле три дјевојке

Сарајево - Двадесетогодишњи Алмир Ејубовић, возач “BMW-а X5” у којем су погинуле три младе дјевоојке из Хаџића ухапшен је дан због тешког кривичног дјела против сигурности јавног промета, потврђено је из МУП-а Кантона Сарајево.

“Осумњичени је тренутно на криминалистичкој обради, након чега ће бити предат у надлежност Тужилаштву КС”, казали су нам у МУП-у КС.

Страшна несрећа која је однијела три млада живота догодила се у прошли петак касно поподне на аутопуту А1 Сарајево - Зеница, у мјесту Бутиле, када је аутомобил “BMW X5”, којим је управљао Ејубовић, при енормној брзини ударио у заштитну металну ограду и метални стуб поред цесте.

Усљед силине удара, на мјесту несреће погинуле су Нађа Нерадин (16) и Ајла Ибрица (18), док је Лејла Оруч (17) око сат касније преминула у сарајевском Клиничком центру.

Њена сестра Ајла Оруч (17) задобила је тешке и за живот опасне повреде, због којих је задржана на лијечењу на клиници за анестезију и реанимацију КЦУС-а. Њено здравствено стање и даље је изузетно тешко и под сталним је љекарским надзором.

Тешке повреде задобио је и возач “BMW”-а, који је задобио пријеломе пршљена лумбалног дијела кичме и носне кости, те се све од несреће налазио у Опћој болници “Прим. др. Абудулах Накаш” на лијечењу.

Након што је данас пуштен из болнице одмах је ухапшен.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана