Ухапшен Родољуб Гајић, радник фирме Сектор секјурити

Н. Т. Срна
Ухапшен Родољуб Гајић, радник фирме Сектор секјурити

Бањалука - Припадници Управе за организовани и тешки криминалитет МУП-а Републике Српске ухапсили су радника фирме "Сектор секјурити" Родољуба Гајића из Бањалуке који се доводи у везу са убиством бањалучког бизнисмена Славише Крунића, сазнаје Глас Српске.

Начелник Одјељења за односе са јавношћу МУП-а Републике Српске Мирна Миљановић рекла је Срни да су припадници Управе за организовани и тешки криминалитет МУП-а Републике Српске синоћ лишили слободе осумњиченог Г.Р. из Бањалуке због кривичног дјела тешко убиство извршеног на штету Славише Крунић и Жарка Павловића и кривично дјело тешко убиство на штету Горана Илића. "Осумњичени Г.Р. је 22. априла око 22.30 часова у мјесту Гламочани, општина Лакташиџ, заједно са Ковачевић Жељком, Ђукановић Бенедијем и Балдо Емилиом извршио предметно кривично дјело", рекла је Миљановићева.

Срна незванично сазнаје да је Гајић обезбјеђивао супругу и дјецу убијеног Крунића, те да је информације одавао Ђукановићу и Балдију.

Полиција је у оквиру истраге убиства Крунића ухапсила Емилија Балду, којем је одређен једномјесечни притвор, док се за Бенеди Ђукановићем, другим осумњиченим и даље трага.

У Гламочанима код Бањалуке у ноћи између 22. и 23. априла у пуцњави су убијени власник компанија "Сектор секјурити", "Житопека", "Житопродукт", "Сектор АДС" и "Сектор ЗОС" Славиша Крунић, један од његових пратилаца Жарко Павловић и нападач Жељко Ковачевић, док је други Крунићев пратилац рањен.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана