Ударац у стабло и зид кобни за возача комбија

Невена Бунић
Ударац у стабло и зид кобни за возача комбија

Пула - Двадесетосмогодишњи држављанин БиХ подлегао је повредама које је задобио у тешкој саобраћајној несрећи која се догодила у Мутилској улици у Пули.

Стравична несрећа десила се у суботу око 23.30 часова када је младић за воланом комбија “кија” прешао у лијеву траку за возила из супротног смјера. Ударио је у виши ивичњак, а потом предњим дијелом возила у стабло. Након ударца у стабло, возило се одбило и заротирало, те задњим дијелом ударило у зид куће. Возач је остао приклијештен, а ватрогасци су га извукли из теретњака. Хитно је пребачен у пулску Општу болницу с тешким повредама опасним по живот. Преминуо је у овој здравственој установи јуче рано ујутро.

Младић је био сам у теретном возилу. На мјесто несреће није био упућен државни тужилац.

Није познато због чега је возач изгубио контролу над комбијем, али претпоставља се да је несрећи кумовало кишно вријеме и мокар коловоз.

На путевима у БиХ током викенда било је више тешких саобраћајних несрећа. Х. Н. (37) тешко је повријеђен након што је за воланом БМЊ-а ударио у бетонски зид на путу у Буковом Поду код Јабланице. До несреће је дошло у суботу навече око 18.30 часова. Очевици тврде да се возило након ударца у зид неколико пута преврнуло. Повријеђени возач је након несреће био свјестан и у бунилу је испричао да су с њим у возилу биле још двије особе.

- Ватрогасци су претражили терен, али никога нису пронашли. Терен је такав да се није могло десити да неко заврши у ријеци - рекао је шеф Цивилне заштите Јабланица Омер Незирић.

Повријеђени возач је превезен у Универзитетско-клиничку болницу у Мостару. Полиција МУП-а Херцеговачко-неретванског кантона је обавила увиђај, а саобраћај на овој дионици био је обустављен неколико часова.

Канал Дашница

“Голф 2” је завршио у каналу Дашница у Бијељини након што је сам кренуо са оближњег паркинга. У Полицијској управи Бијељина рекли су да није било саобраћајне несреће, него је паркирани аутомобил, који није био обезбијеђен ручном кочницом, у ноћи између суботе и недјеље завршио у каналу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана