Ubistvo u Banjaluci: Izbodenog oca pronašao na kućnom pragu

Srna
Ubistvo u Banjaluci: Izbodenog oca pronašao na kućnom pragu

Banjaluka - Pripadnici Policijske uprave Banjaluka preduzimaju mjere s ciljem dokumentovanja krivičnog djela ubistva koje se dogodilo sinoć u Banjaluci, a u toku je uviđaj i izuzimanje tragova i predmeta koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

Iz ove uprave je saopšteno da je 25 minuta poslije ponoći uhapšeno lice čiji su inicijali A.B. /28/ iz Banjaluke zbog sumnje da je sinoć u 23.30 časova nanio povrede pedesetdvogodišnjaku usljed kojih je ovaj preminuo.

Na licu mjesta je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a sve dalje mjere prema uhapšenom licu preduzimaće se prema njegovoj instrukciji.

Prema saznanjima Srne, pripadnici Policijske uprave Banjaluka u roku od sat vremena uhapsili su Aleksandra Bubnjevića osumnjičenog da je ubio Miroslava Tatića u banjalučkom naselju Lazarevo.

Prema tim saznanjima, sinoć oko 23.30 časova sin žrtve Dejan Tatić prijavio je policiji da je našao oca na kućnom pragu sa ubodnom ranom.

Policija je odmah izašla na lice mjesta, a nakon sat vremena zaustavljeno je vozilo u blizini Parka Mladen Stojanović kojim je upravljalo lice za koje se sumnjalo da je ubio sugrađanina. S njim u vozilu bila je i maloljetna ženska osoba.

Uprkos naporima ljekara, Miroslav Tatić je nakon pokušaja reanimacije preminuo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana