У саобраћајној незгоди код Градишке повријеђен осамнаестогодишњак

Срна, фото: srpskainfo
У саобраћајној незгоди код Градишке повријеђен осамнаестогодишњак

Бањалука - Осамнаестогодишњак из Градишке чији су иницијали М.Д. повријеђен је у саобраћајној незгоди у мјесту Дубраве, општина Градишка.

Након саобраћајне незгоде, која се догодила јуче око 17.50 часова на магистралном путу Бањалука-Градишка, повријеђени младић превезен је у Универзитетски клинички центар Републике Српске у Бањалуци.

У саобраћајној незгоди учествовали су М.Д за управљачем аутомобила “БМВ”, возач аутобуса М.Д. /54/ из Словеније и В.В. /58/ из Градишке који је возио “аудија”.

У незгоди је оштећен и паркирани аутомобил “фолксваген пасат”, саопштено је из Полицијске управе Градишка.

Увиђај су извршили припадници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Градишка, а о свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Према ријечима љекара у Клиници за анестезију и интензивно лијечење Универзитетског клиничког центра Републике Српске Едите Грбавац, пацијент М.Д. примљен је у политрауматизованом стању и прикључен је на апарате за механичку вентилацију.

Она је навела да су све даље прогнозе у вези са његовим здравственим стањем крајње неизвјесне, саопштено је из Универзитетског клиничког центра Републике Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана