У пет минута имао два судара: Послије првог побјегао, у другом повријеђен

nezavisne.com
У пет минута имао два судара: Послије првог побјегао, у другом повријеђен

Градишка - Тридесетогодишњи М.Л. (30) из Градишке учествовао је синоћ, у свега пет минута размака, у два судара, с тим што је након првог побјегао, а у другом је повријеђен, сазнају "Независне".

Прво је, наиме, полицији пријављено да је у мјесту Брестовчина, општина Градишка, око 20.10 часова дошло до незгоде након које је један учесник побјегао, док је други учесник била Б.П. (36), која је управљала реноом клио. Повријеђених није било.

Након тога, око 20.15 часова, на локалном путу у мјесту Ламинци, догодила се саобраћајна незгода у којој су учествовали М.Л. са опел вектром, као и М.К. (33) из Градишке, са аудијем, те су обојица повријеђена.

М.Л. је превезен у Универзитетски клинички центар Републике Српске на даље лијечење.

"Увиђај на лицу мјеста саобраћајних незгода извршили су припадници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Градишка, те је утврђено да је М.Л. (30) из Градишке учесник и у саобраћајној незгоди у Брестовчини", казали су "Независним" из ПУ Градишка.

Из полиције апелују на све грађане да се придржавају одредби Закона о основама безбједности саобраћаја на путевима у БиХ, како би властиту сигурност и сигурност других грађана, подигли на што већи ниво.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана