У филмској потјери у Сарајеву ухапшен познати учесник ријалити програма

avaz.ba
У филмској потјери у Сарајеву ухапшен познати учесник ријалити програма

Сарајево - Полицијска потјера окончана је синоћ у Сарајеву хапшењем двије особе на подручју општине Центар, а које су нешто раније починиле кривично дјело разбојништво, опљачкавши бензинску пумпу у Вогошћи.

Како Аваз сазнаје, током потјере разбојници су се аутом забили у полицијско возило.

Ово је за Аваз.ба потврђено из Оперативног центра Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево.

Наиме, разбојници су се након пљачке у Вогошћи дали у бијег, а потјера је окончана на Ковачићима, код ОХР-а. 

Осумњичени Бењамин Спаховић и Недим Хасић ухапшени су код ОХР-а.

Код Спаховића и Хасића полицајци су пронашли пиштољ који је кориштен приликом разбојништва у бензиској пумпи Хифа, која се налази у Вогошћанском насељу Угорско. Пљачка се догодила у 19.19 сати, а разбојници су се довезли возилом Ланциа за које истражитељи провјеравају да ли је украдено.

У возилу је пронађен и плијен, а ради се о пазару из прве и друге смјене. Полицајци су успјели лоцирати возило недуго након што се огласио аларм у бензинској пумпи те је након тога дошло до полицијске потјере. Приликом јурњаве сарајевским улицама полицајци су сатјерали возача Ланцие у уску улицу код ОХР-а гдје је дошло до удара у њихов теренац.

Током потјере ангажовано је више полицијских патрола гдје нико од учесника у саобраћају није био угрожен.

 

Иначе, Бењамин Спаховић је у септембру прошле године учествовао у ријалити програму “Парова” као равноправни такмичар седме сезоне гдје се борио за главну награду од 100.000. евра.

Спаховић се на почетку ријалитија нашао на врућој столици и новинари су имали прилику да му поставе пар питања, између осталог и да ли је некада био у затвору.

“Јесам, осуђен сам због четири покушаја убиства” опуштено је одговорио такмичар. Бењамин је испричао да је у самоодбрани извукао пиштољ, а у затвору је провео 2,5 године.

Спаховић је у том ријалитију и поред обезбјеђења претукао другог такмичара. Бењамин Спаховић је због овог чина кажњен са 1.000 евра.

Спаховић је у току емисије из оставе извукао пиштољ и прво пријетио свима, а потом га је прислонио на главу новинарке која је боравила у вили као гост.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана