Троје ухапшених у акцији Театар предати тужилаштву у Добоју

Срна, nezavisne.com
Троје ухапшених у акцији Театар предати тужилаштву у Добоју

Добој - Окружном јавном тужилаштву у Добоју предата су три лица која су ухапшена у акцији “Театар” усмјереној на разбијање организоване криминалне групе која је илегално препродавала веће количине опојних дрога и минско-експлозивна средства.

Медији незванично сазнају да је ријеч о Анђелку Миличевићу, Милану Митровићу и Кристијану Мајсторовићу.

Начелник Одјељења за односе са јавношћу МУП-а Српске Мирна Миљановић рекла је јустрос Срни да су слободе лишена лица чији су иницијали А.М, М.М. и К.М. “Лица лишена слободе сумњиче се да су као организована криминална група дужи временски период на подручју ширег подручја града Добоја вршили илегалну продају опојне дроге чиме су починили кривично дјело неовлаштена производња и промет опојних дрога и недозввољена производња и промет оружја или експлозивних материја”, истакла је Миљановићева. У овквиру акције “Театар” одузето је 3,3 килограма сканка, 1,1 килограм спида, 100 грама кокаина, два килограма експлозива и новац разних валута. Акцију кодног назива “Театар” реализовали су полицијски службеници Управе за организовани и тешки криминалитет МУП-а Републике Српске и Полицијске управе Добој, под надзором Окружног јавног тужилаштва Добој. 

Сестра ухапшеног у акцији “Театар” током привођења насрнула на сниматеље

Ухапшени у полицијској акцији “Театар” Анђелко Миличевић, Милан Митровић и Кристијан Мајсторовић спроведени су у Окружно јавно тужиластво Добој, а током привођења, сестра једног од ухапшених насрнула је на сниматеље БН ТВ и локалне РТВ Добој, јавља новинарка “Независних”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана