Тинејџери убили пензионере због 10 евра и мало накита?

avaz.ba
Тинејџери убили пензионере због 10 евра и мало накита?

​Супружници Салко (75) и Фатима Ђогић (70) прексиноћ су брутално убијени у својој кући у насељу Шуматац у Великој Кладуши. Тијела је пронашао Салкин брат Расим.

Због овог стравичног злочина ухапшена су двојица дјечака Е. Ђ. (16), који је рођак убијених, и Т. С. (16). Убице, такође, живе у овом насељу. Како је открио извор близак истрази, у кући је извршена преметачина, а у просторијама су истражиоци затекли доста крви и трагова борбе.

О бруталности злочина довољно говори стравично сазнање да су малољетници пезионере убили лопатом и шрафцигером, пише Аваз.

Након тога су из куће однијели 10 евра, мало накита, лаптоп и ТВ те су се неколико сати возали аутомобилом Ђогића. Тинејџери убице у возилу су оставили и мноштво трагова које су истражиоци прикупили.

Возило је пронађено у близини куће убијених супружника, а убице су ухапшене недалеко од мјеста злочина. Према ријечима мјештана, ради се о тинејџерима који су постали проблематични након што су кренули у средњу школу. Један од њих је, како су за Аваз рекле њихове комшије, недавно протјеран из Америке.

Иза Ђогића остала су петорица синова који живе у иностранству. Како се сазнаје, двојица су у Америци, двојица у Италији и један у Белгији.

Убијени Салих радни вијек је провео у Словенији, гдје је стекао и пензију. Ухапшени малољетници саслушани су у полицији, а, како се сазнаје, у потпуности су признали злочин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана