Супругу напао ножем па се објесио у шупи

Н. Б.
Супругу напао ножем па се објесио у шупи

Сарајево - Рагиб Т. (73) из Сарајева објесио се након што је ножем напао супругу Сабахету Т. (80) у њиховој кући у сарајевском насељу Бућа поток.

Трагедија се десила у недјељу рано ујутро након што су се супружници жестоко посвађали. У једном тренутку Рагиб је узео нож којим је напао супругу, а потом је отишао у шупу гдје се објесио.

У Министарству унутрашњих послова Кантона Сарајево (МУП КС) рекли су да им је првобитно пријављен напад ножем.

- По доласку смо затекли повријеђену жену, као и тијело мушкарца. Она је збринута, а наши службеници су обавили увиђај под надзором дежурног тужиоца Кантоналног тужилаштва. Радимо на утврђивању околности у овом случају - навели су у МУП-у КС.

Повријеђена старица је возилом хитне помоћи превезена у болницу. Незванично сазнајемо да је задобила лакше повреде.

Од мјештана који живе у близини овог брачног пара сазнајемо да су они и раније често имали сукобе.

Прије само три мјесеца у сарајевском насељу Соукбунар такође је трагично завршена брачна свађа. Мерзија Делалић (56) кухињским ножем у срце је убола супруга Сеада (57) у њиховој кући. Она је полицији тада испричала да је током жестоке свађе дошло до нагуравања те да је у руци имала нож којим је избола супруга, а који је од убода искрварио и преминуо.

Они су у браку били три деценије, а према њеним ријечима, почели су да се свађају након што се он одао алкохолу. Кантонално тужилаштво у Сарајеву подигло је оптужницу против Делалићеве због убиства.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана