Старац из БиХ осумњичен за злостављање петогодишње дјевојчице у Италији

klix.ba
Старац из БиХ осумњичен за злостављање петогодишње дјевојчице у Италији

Рим - Неименовани шездесеттрогодишњи држављанин Босне и Херцеговине завршио је у затвору у италијанском мјесту Ређо Емилија због сумњи да је сексуално злостављао петогодишњу дјевојчицу.

Како пишу италијански медији, злостављање је наводно трајало годину и по. Истрага је почела након што се дјевојчица повјерила мајци и оцу рекавши шта јој је радио њихов пријатељ који је живио у собу до њене. 

Дјевојчицу је у присуству родитеља и психолога саслушала полиција, а она је казала како је мушкарац у собу долазио ноћу, будио је, дирао и љубио интимне дијелове тијела. Ријеч је о бившем партнеру њене баке, али су након прекида везе сви остали у веома добрим односима па је 63-годишњак остао да живи с породицом. 

Држављанин БиХ пориче ове оптужбе тврдећи да није урадио ништа од наведеног и да се према дјевојчици односио као да је његова кћерка. 

Наводи дјевојчице ће се провјерити јер постоји проблем с перцепцијом времена и нико није примијетио ништа док мајци није рекла да је лоше.

Шездесеттрогодишњак сада чека саслушање након чега ће судија одлучити да ли ће га пустити уз кауцију или задржати у притвору.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана