Сјекиром искасапио мајку па послан на лијечење

nezavisne.com
Сјекиром искасапио мајку па послан на лијечење

​Бихаћ – Кантонални суд у Бихаћу донио је пресуду којом је утврђено да је Сабахудин Велић (33) у стању неурачунљивости убио мајку у септембру прошле године, те је на шест мјесеци смјештен у здравствену установу.

Подсјетимо, Велић је у септембру 2017. године сјекиром искасапио своју шездесетогодишњу мајку Насиху.

На саслушању је говорио да је за овај његов злочин кива црна магија, а постојале су и тврдње да је тридесеттрогодишњак појео дијелове тијела мајке, док су неки дијелови пронађени закопани.

“Бројни полицајци у својој дугогодишњој пракси нису имали овакав случај. Овај предмет их је оставио без ријечи”, рекао је тада извор ”Независних” који је био упућен у истрагу.

Сам Велић је након убиства позвао полицију са свог мобилног телефона и испричао им шта је урадио те од њих затражио да по њега дођу и ухапсе га.

Хладнокрвно им је тада рекао: “Убио сам мајку и искасапио је.”

“Он је изјавио да је десетак дана сјекао и јео дијелове тијела несрећне жене, док је остатак закопао на више мјеста код куће”, рекли су тада извори упућени у истрагу.

Упитан зашто је то радио, он је тврдио да су му четири џина наредила да убије мајку. Велић је превезен у Босанску Крупу, гдје је одведен близу куће, али је он тада рекао да се не сјећа гдје је Насиху закопао.

Више багера потом је почело да копа и пронашли су дијелове тијела.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана