Преврнуо се камион са дрвима, двојица теже и један лакше повријеђен

nezavisne.com
Преврнуо се камион са дрвима, двојица теже и један лакше повријеђен

Требиње - Данас у 13,40 часова, у мјесту Змињац, на путу између требињског села Домашево и села Кртиње у општини Љубиње, преврнуо се камион са дрвима, а у овој саобраћајној незгоди су повријеђена три лица са презименима Денда, Турнић и Зотовић, од којих се за двојицу сумња на теже тјелесне повреде, а трећи је лакше повријеђен.

Дојаву да је камион слетио са пута примили су требињски ватрогасци и Служба хитне медицинске помоћи око 14 часова и одмах се, према ријечима дежурног љекара др Васка Ковача, упутили на лице мјеста.

„Ниједан од њих није витално угрожен, али су прве хитне интевенције показале сумње на преломе у предјелу кука и грудног коша код Денде, док је Зотовић задобио повреде у предјелу лица, па се сумња на прелом носне кости и горње вилице, као и раздеротине по цијелом лицу, што ће све подробније показати даља снимања и љекарски налази, с обзиром да су оба пацијента пребачена на даљу хоспитализаију”, каже доктор Ковач.

Оно што су у старту били добри показатељи јесте да током цијелог транспорта ниједан од двојице озлијеђених није губио свијест, док је трећи само лакше повријеђен и он је одмах одбио да иде у болницу.

“Трећи озлијеђени је, међутим, ипак на крају дошао сам у нашу службу, жалећи се на болове у предјелу ребара, па би можда и он могао имати прелом неког ребра, али се то све још испитује и ништа са сигурношћу не можемо потврдити”, додаје доктор Ковач.

Њих тројица су се преврнули са камионом пуним дрва, у поприлично неприступачном терену са уским, макадамским путем...

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана