Претукао жениног љубавника, па ухапшен

Срна
Претукао жениног љубавника, па ухапшен

Прњавор - М. М. (28) ухапшен је због сумње да је у ноћи између суботе и недјеље претукао Прњаворчанина, након чега је пуцао из пушке, потврђено је “Независним”.

Како незванично сазнајемо, младић који је претучен слао је љубавне поруке супрузи М.М.

Припадници Полицијске станице Прњавор ухапсили су мушкарца чији су иницијали М.М. јер је у породичној кући оштећеног, након вербалне расправе, ударио оштећеног пушком у главу, затим испалио метке у правцу зида и побјегао, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

Полицајци су јуче око 2.00 часова поступили по пријави да је у прњаворски Дом здравља довезено повријеђено лице, те су исте вечери пронашли и ухапсили осумњиченог у мјесту Хрваћани, у општини Прњавор.

Пронађени су и одузети пушка, оквири за пушку, меци, као и други предмети који ће послужити као доказ у кривичном поступку.

Дежурни окружни јавни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука наложио је да против осумњиченог буде достављен извјештај за кривична дјела наношење повреда и изазивања опште опасности, те недозвољена производња и промет оружјем или експлозивним материјама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана